Kousen met Naad

Kousen met Naad

Kousen met naad kopen? Voor elke gelegenheid heeft Drogist Solo de geschikte kousen met naad! Bij kousen met naad is de naad extra goed zichtbaar gemaakt. Ons assortiment aan kousen met naad bestaat uit vrolijk gekleurde kousen, verleidelijke zwart transparante kousen, uitdagende visnet kousen, elegante hold up kousen en kousen met een leuke opdruk of print. De

Al onze artikelen zijn te filteren op prijs, maat, merk, kleur, naam, populariteit en waardering.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Je mag weer kousen met naad dragen

In de jaren 80 zag je veel kousen met naad, maar eigenlijk waren ze echt populair vlak na de oorlog. Voor de oorlog werd nylon uitgevonden en dit materiaal was ideaal voor het fabriceren van kousen. Doordat het materiaal aan de achterkant samengevoegd moest worden ontstonden dus de kousen met naad. Dus wat wij nu sexy vinden is eigenlijk ontstaan uit pure noodzaak.

Van parachute tot kousen met naad

In de oorlog liep de productie van nylon kousen met naad drastisch terug. Al het nylon was nodig om parachutes voor de soldaten in de oorlog. Bijna alle kousen werden geproduceerd in Amerika geproduceerd, want ze waren op dat moment nog niet zo populair in Europa.

Na de oorlog kwam de productie weer langzamerhand op gang en de populariteit van de naadkousen was overgewaaid van Amerika naar Europa. Hoewel ze erg duur waren, was het toch een product dat veel vrouwen in de kast wilden hebben. In die tijd was het niet gebruikelijk voor een vrouw om het huis te verlaten in een rok of jurk zonder kousen. Zelfs niet met warm weer!

De panty verving de kous

Met de uitvinding van de panty werd de kous met naad langzaam maar zeker vervangen door de panty. Een panty was makkelijker en goedkoper te fabriceren. Ook de prijs van een panty lag vele malen lager, dan die van een kous met naad.

Vooral tijdens de economische crisis in Duitsland na de oorlog hadden vrouwen weinig geld en was de panty dus een ideale oplossing. In de jaren tachtig verschenen de naadkousen weer in het straatbeeld, hoewel dit in de meeste gevallen een panty met naad was!

Trends komen en gaan, maar de kousen met naad blijven

Zoals met vele trends is even iets populair en verdwijnt het zo weer. Vaak keert een trend een aantal jaren later weer in aangepaste vorm. Dat zie je nu ook gebeuren met de kousen met naad.

Dames dragen weer vaker jarretels met sexy naadkousen erbij. Dus ook jij mag deze mooi kousen weer uit de kast halen! Heb je nog geen kousen met naad? Koop er dan snel een uit ons assortiment naadkousen!

De waardering van www.drogistsolo.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 411 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.