Klaarkomen Uitstellen

Toont alle 7 resultaten

Klaarkomen uitstellen

Klaarkomen uitstellen? Om het klaarkomen uit te stellen kan je gebruik gemaakt van onder andere cremes en sprays. Al onze artikelen zijn te filteren op prijs, merk, naam, populariteit en waardering. Bekijk hieronder ons complete assortiment om klaarkomen uit te stellen.

-45%
Oorspronkelijke prijs was: €19.99.Huidige prijs is: €10.99.
-25%
Oorspronkelijke prijs was: €19.99.Huidige prijs is: €14.99.
-30%
Oorspronkelijke prijs was: €9.99.Huidige prijs is: €6.99.
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €19.99.Huidige prijs is: €17.99.
-20%
Oorspronkelijke prijs was: €14.99.Huidige prijs is: €11.99.
-20%
Oorspronkelijke prijs was: €14.99.Huidige prijs is: €11.99.
-38%
Oorspronkelijke prijs was: €12.99.Huidige prijs is: €7.99.

Klaarkomen uitstellen

Een veel voorkomende klacht die wij horen is dat vooral jongere mannen veel te snel klaarkomen tijdens de seks. Deze mannen zijn dus vaak opzoek naar methodes en middelen om hun orgasme uitstellen. Het vroegtijdig klaarkomen kan leiden tot stress, teleurstelling en spanning je relatie.

Dat niet alleen, want het kan namelijk ook je zelfvertrouwen aantasten en je kan je erdoor erg onzeker door gaan voelen. Maar wat zijn nu eigenlijk de oorzaken van het vroegtijdig klaarkomen? Hoe kan ik mijn orgasme uitstellen? Wij van Drogist Solo leggen je het graag uit en we geven ook nog een paar handige tips!

Wanneer zou je het klaarkomen moeten uitstellen?

Niet iedereen houdt het een halfuur vol! Laat je dus niet gek maken door je hoort van vrienden of wat je ziet op het internet. Een gemiddelde vrijpartij duurt zo ongeveer 10 minuten. Kom je al binnen 10 klaar, dan is het voor jou raadzaam om je orgasme uit te stellen.

Ruim de helft van de mannen bereikt zijn hoogte punt al na 6 minuten na penetratie. Maar er is ook een klein gedeelte dat al binnen een minuut na penetratie klaarkomt en sommige mannen nog zelfs voor de penetratie. Deze laatste 2 voorbeelden zijn wel wat van de extreme kant, maar ze komen voor. Het is voor deze groep mannen raadzaam om het  klaarkomen uit te stellen.

Maar hoe stel ik mijn orgasme uit?

Het vroegtijdig klaarkomen heeft te maken met je fysieke en mentale toestand. Heb je veel stress of ben je niet in vorm, dan heb je kans dat je eerder klaarkomt dan normaal.

Er zijn producten voor, maar vaak helpt sporten uit om je hoofd leeg te maken en je lichaam weer fit te krijgen. Merk je dat je niet helpt en je opzoek bent naar middelen die je helpen om je orgasme uit te stellen? Dan kun je kiezen voor een aantal producten:

Klaarkomen uitstellen met een condoom

Door het gebruik van een condoom kun je het klaarkomen uitstellen. Het is vrij simpel, omdat je penis wordt beschermd door een condoom komt er minder wrijving voor. Hierdoor wordt je eikel minder snel gestimuleerd om klaar te komen.

Dit kan je al met een normale condoom bereiken, maar er zijn ook speciale condooms met verdovende cremes erin. Dit soort orgasme vertragende condooms zorgen ervoor dat je penis even een beetje verdooft en minder snel gestimuleerd wordt om klaar te komen. Wij hebben ze ook in het assortiment en ze zijn van met merk Durex.

Klaarkomen uitstellen met cremes of gels

Door het gebruik van speciale orgasme vertragende cremes of gels, kun je ook het klaarkomen uitstellen. Deze cremes en gels hebben een ding met elkaar gemeen en dat is dat beide werken op basis van een licht verdovend middel.

Er zit een tijdelijke lichte verdovend middel in, dat je penis verdooft. Hierdoor voel je minder frictie tijdens de seks en daardoor wordt je minder gestimuleerd. Dit leidt dus meer uithoudingsvermogen en daardoor duurt de seks langer. Je stelt dus je orgasme hiermee tijdelijk uit.

Tips voor om je orgasme uit te stellen

Wanneer je weet dat je vaak te snel klaarkomt, kun je ook proberen om tijdens de seks even een pauze in te lassen. Je kan dan bijvoorbeeld je partner oraal gaan bevredigen om je penis even wat rust te geven. De spanning neemt wat af, maar je partner merkt er niet van, want die geniet van je tong op dat moment. Je kunt daarna gewoon weer verder gaan en daarmee duurt jullie vrijpartij net even wat langer.

Door voorspel erbij te betrekken, duurt de seks altijd wel wat langer, maar doe het ook eens tussen door. Dit zorgt voor meer variatie en je partner zal het waarderen. Je kunt ook proberen om eerst op je partner te focussen, dus laat haar eerst klaarkomen. Dan is het veel minder erg als jij daarna te snel klaarkomt, want zij heeft al haar pleziertje gehad.

De waardering van www.drogistsolo.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 422 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.