Bedenktermijn – 14 dagen na ontvangst

Bij Drogist Solo heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of te retourneren (herroepingsrecht). Gedurende dit termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het annuleren/herroepen van uw order heeft u 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. Voor een snelle afhandeling is het wijs om uw retourzending van tevoren aan te melden bij onze klantenservice via het digitale retourformulier. Gebruik het digitale retourformulier voor om uw retour aan te melden. Dit maakt het verwerken van uw retourzending voor ons en u een stuk sneller.

lees verder digitaal retourformulier

Uitgesloten van retourneren

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verzegeling verbroken is, niet meer geretourneerd worden in verband met hygiëne (wettelijk bepaald + zie onze algemene voorwaarden artikel 8, lid 2):

 • Slips/strings (ondergoed)
 • Zelfklevende/plak BH’s
 • Kousen/panty’s/leggings (beenmode)
 • Artikelen moeten nog hun labels hebben. Verwijder daarom nooit de labels, pas als u zeker weet dat u het artikel wilt houden!
 • Andere artikelen die bedoelt zijn voor intiem lichamelijk gebruik (hygiënische redenen)
 • Artikelen waarvan de verpakking en/of verzegeling is verbroken
 • lees verder

  Eisen aan retourzending + stappenplan

  Let erop dat bij het retour zenden van uw bestelling dat uw retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden
  • Het product is compleet
  • De bestelling wordt compleet geretourneerd inclusief alle geleverde extra’s en/of labels.

  In een paar stappen je order snel retourneren of ruilen? Volg dan ons stappenplan om dit zo snel en eenvoudig mogelijk te doen!

  lees verder

  Kosten retourzending voor eigen rekening

  De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Enkel de verzendkosten van uw naar ons zijn voor eigen rekening. Via bijvoorbeeld DHL of Post NL kunt u een pakketje retourneren. De kosten hiervoor zijn verschillen per vervoerder.

  lees verder

  Hoe snel heb ik mijn geld terug?

  Zodra wij uw retourzending bij ons in ontvangst hebben mogen nemen, dan verwerken wij deze direct. Onze administratie zal het bedrag dat u betaald heeft voor uw bestelling met eventuele verzendkosten terugstorten. In het algemeen storten wij het geld binnen 14 dagen terug op uw bankrekening. Houdt hierbij rekening dat de banken zelf ook 1 a 2 werkdagen in beslag nemen om de transactie te verwerken. Rondom het weekend en nationale feestdagen kan het echter wat langer duren.