Bedenktermijn – 14 dagen na ontvangst

Bij Drogist Solo heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of te retourneren (herroepingsrecht). Gedurende dit termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het annuleren/herroepen van uw order heeft u 14 dagen om uw bestelling retour te sturen.

Voor een snelle afhandeling is het wijs om uw retourzending van tevoren aan te melden bij onze klantenservice via het digitale retourformulier of via het retourportaal. Gebruik het digitale retourformulier of het retourportaal voor om uw retour aan te melden. Dit maakt het verwerken van uw retourzending voor ons en u een stuk sneller.

Via het retourportaal kunt u ook gelik een pakketzegel kopen om uw retourzending te frankeren voor verzending. Hier heeft hiervoor wel minimaal een zwart/wit printer nodig.

lees verder digitaal retourformulier Retour aanmelden via retourportaal

Uitgesloten van retourneren

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verzegeling verbroken is, niet meer geretourneerd worden in verband met hygiëne (wettelijk bepaald + zie onze algemene voorwaarden artikel 8, lid 2):

  • Slips/strings (ondergoed)
  • Zelfklevende/plak BH’s
  • Kousen/panty’s/leggings (beenmode)
  • Andere artikelen die bedoelt zijn voor intiem lichamelijk gebruik (hygiënische redenen)
  • Artikelen waarvan de verpakking en/of verzegeling is verbroken
lees verder

Eisen aan retourzending + stappenplan

Let erop dat bij het retour zenden van uw bestelling dat uw retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden
  • Het product is compleet
  • De bestelling wordt compleet geretourneerd inclusief alle geleverde extra’s en/of labels.

In een paar stappen je order snel retourneren of ruilen? Volg dan ons stappenplan om dit zo snel en eenvoudig mogelijk te doen!

lees verder

Kosten retourzending voor eigen rekening

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Enkel de verzendkosten van uw naar ons zijn voor eigen rekening. U kunt zelf naar een Post NL Pakket punt gaan om uw retour te verzend of u kunt gebruik maken van ons retourportaal. De kosten hiervoor zijn verschillen per vervoerder, maar in ons retourportaal betaald u €6,95 voor Post NL of DHL.

lees verder

Hoe snel heb ik mijn geld terug?

Zodra wij uw retourzending bij ons in ontvangst hebben mogen nemen, dan verwerken wij deze direct. Onze administratie zal het bedrag dat u betaald heeft voor uw bestelling met eventuele verzendkosten terugstorten. In het algemeen storten wij het geld binnen 14 dagen terug op uw bankrekening. Houdt hierbij rekening dat de banken zelf ook 1 a 2 werkdagen in beslag nemen om de transactie te verwerken. Rondom het weekend en nationale feestdagen kan het echter wat langer duren.