Scheren en ontharen

Scheren en ontharen

Alles om te scheren koop je hier! Altijd verzekerd zijn van een ultiem glad scheerresultaat? Wij hebben alles wat je nodig hebt van scheerschuim, scheergel, scheerstaven tot scheerapparaten, scheerkwasten en scheermesjes van veel bekende merken. Al onze producten zijn te filteren op naam, prijs, populariteit en waardering.


Scheren doen we al heel lang

Het is haast niet te geloven hoe lang mensen zich al scheren. Sinds de tijd van de Egyptenaren, Grieken en Romeinen werd een glad geschoren huid ook al als erg mooi ervaren. Naast de cosmetische redenen om je te scheren, zijn er ook persoonlijke redenen om je te scheren. Welke reden dan ook en hoe je je het beste kunt scheren lees je hier!

Scheren of toch een baardje?

Veel mannen scheren hun baard, omdat ze dit prettiger vinden. Dat kan je tegenwoordig met een scheerapparaat doen, maar er zijn ook nog steeds mannen die het liefst met scheermesjes en andere scheerbenodigdheden, zoals scheerkwasten en scheerschuim in de weer gaan. Het gebruik van een aftershave zorgt er niet alleen voor dat je lekker ruik, maar het vermindert ook de kans op ontstekingen en het vermindert huidirritaties. Er zijn ook mannen, die een kleine baard houden en zij scheren zich niet, maar gebruiken hiervoor een baardtrimmer. Zo houden ze alle haartjes op dezelfde lengte en in model.

Scheer al het haar van je lichaam

Niet alleen het scheren van gezichtshaar is een ding, maar tegenwoordig is de rest van het lichaam ook een onderdeel geworden van het scheren. Er zijn ook speciale scheermesjes voor vrouwen die veel worden verkocht voor andere delen van het lichaam. Vrouwen scheren voornamelijk benen, oksels en hun bikinilijn. Maar wist je dat er ook mannen zijn die hun lichaamshaar scheren? Neem bijvoorbeeld wielrenners, die scheren hun beenhaar om schade bij een val te beperken en zwemmers scheren vaak al hun lichaamshaar om de weerstand in het water te verminderen. Het haar op je hoofd mag je natuurlijk ook niet vergeten. Hoofdhaar wordt soms om cosmetische redenen afgeschoren, maar het wordt ook vaak gedaan om hoofdluis te bestrijden of als de haarlijn te ver naar achter trekt.

Persoonlijke keus en koop wat jij wilt

Er zijn dus diverse redenen om je te scheren, maar het blijft altijd een persoonlijke keuze. Drogist Solo heeft voldoende producten in het assortiment om elke type huid en gebruiker te voorzien in zijn of haar scheerbehoeftes. Koop dus de producten waar jij je prettig bij voelt bij Drogist Solo!

De waardering van www.drogistsolo.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 431 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.