Meer Sperma

Toont alle 6 resultaten

Meer sperma

Meer sperma nodig? Bij Drogist Solo zijn er artikelen te koop die uw spermaproductie en kwaliteit van uw sperma verbeteren. Uw sperma zal kwalitatief verbeteren en de hoeveelheid sperma wordt ook nog eens meer. Al onze artikelen zijn te filteren op prijs, merk, naam, populariteit en waardering. Bekijk hieronder ons complete assortiment aan meer sperma artikelen.

-33%
Oorspronkelijke prijs was: €14.99.Huidige prijs is: €9.99.
-33%
Oorspronkelijke prijs was: €29.99.Huidige prijs is: €19.99.
-20%
Oorspronkelijke prijs was: €19.95.Huidige prijs is: €15.99.
-13%
Oorspronkelijke prijs was: €22.99.Huidige prijs is: €19.99.
-17%
Oorspronkelijke prijs was: €29.99.Huidige prijs is: €24.99.
-17%
Oorspronkelijke prijs was: €29.99.Huidige prijs is: €24.99.

Hoe krijg ik meer sperma?

Onze meer sperma artikelen zijn voedingssupplementen, die zorgen voor een toename van de hoeveelheid sperma en sommige beïnvloeden ook de smaak van uw sperma. Dit alles maakt uw seksleven een stuk aangenamer! Veel mannen hebben een prima libido en komen makkelijk klaar, maar toch zijn er veel mannen die zich afvragen hoe ze meer sperma kunnen krijgen. We van Drogist Solo zijn voor je op pad gegaan en we hebben wat tips gevonden om meer sperma te produceren.

Vermijdt warmte om meer sperma te produceren

Hoewel de meeste mensen wel houden van een warm huis of zomers weer, warmte is eigenlijk slecht voor de aanmaak van sperma. Warmte zorgt ervoor dat je minder sperma aanmaakt. Daarom zit van nature je balzak met je ballen ook buiten je lichaam. De ideale temperatuur om zaad te produceren is het beste bij een temperatuur lager dan 37 graden. De sauna is dus bijvoorbeeld slecht voor de productie van zaad. Een dag is prima, maar denk erom dat je niet elke dag dit doet! Maar ook bewegingsvrijheid is belangrijk voor je ballen. Dus strakke broeken en strak ondergoed is niet bevorderlijk voor de aanmaak van meer sperma. Je scrotum zit dan te dicht tegen je lichaam en daarom worden je ballen dus te warm.

Meer sperma door voldoende te drinken

Je hoort het tegenwoordig overal; drink voldoende water op een dag. Dat hoeven we je niet te vertellen toch? Maar dat geldt dus ook voor de aanmaak van meer sperma! Sperma bestaat namelijk grotendeels uit water. Dus wil je meer sperma,  zorg er dan voor dat je elke dag 2 tot 3 liter water drinkt. Alcohol is ook slecht voor je sperma! Alcohol droogt namelijk je lichaam uit, dus te veel alcohol zorgt voor vocht en dus voor minder sperma.  Niet alleen de hoeveelheid, maar ook de kwaliteit van je sperma verslechtert. Dus geniet, maar drink met mate!

Meer sperma door zink en foliumzuur

Zink en foliumzuur zijn mineralen die kunnen in combinatie met elkaar jou kunnen helpen met meer sperma te produceren. En hoeveel, nou je spermaproductie zal met 74% toenemen. Dus het is echt wel even de moeite waard om elke dag een voedingssupplement in te nemen. Het kan ervoor zorgen dat je meer sperma produceert, zeker als je in dit supplement ook met verschillende aminozuren inneemt, dan zul je ook meer proteïnen innemen. En zoals je weet proteïnen, oftewel eiwitten, zijn goed voor de productie van meer sperma! Je hebt nu dus een paar handige en eenvoudige tips om veranderingen in je leven door te voeren voor meer sperma. Als we eerlijk is de makkelijkste om meer sperma krijgen is toch elke dag een voedingssupplement in te nemen!

De waardering van www.drogistsolo.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 431 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.