Beenmode

Beenmode

Beenmode kopen? Met ons ruime assortiment aan beenmode artikelen zit er altijd wel wat leuks voor jou tussen! Ons assortiment beenmode bestaat uit panty’s, kousen, kousen met naad en leggings. Van sexy tot uitdagend en mooi tot fashionable, alles is aanwezig.

Al onze artikelen zijn te filteren op prijs, maat, merk, kleur, naam, populariteit en waardering.


Veel verschillende trends in beenmode

Beenmode is van alle tijden en de trends daarin volgen elkaar in rap tempo op. Van kousen tot sokken en van panty’s tot leggings. Sommige items bestaan al een paar eeuwen en vaak worden ze vernieuwd in kwaliteit en stijl. Neem bijvoorbeeld kousen en sokken. Andere items bestaan nog niet zo lang en zijn een trend op zich zoals de legging. Wat zijn de laatste trends in beenmode?

Trends op het gebied van kousen

Dé beenmode van halverwege vorige eeuw waren de kousen met jarretels. Erg functioneel en sexy! Dat is nu nog steeds zo. De huidige trend in kousen is vooral kwaliteit en goede draagbaarheid.

De jarretels zijn ook verbeterd en makkelijk vast te maken aan de kousen. Een andere verandering bij de kousen is dat ze minder snel ladders krijgen. Dus zijn panty’s niet echt jouw ding, kies dan voor kousen als beenmode

Trends op het gebied van panty’s

Na de kousen werden de panty’s erg populair en ze zijn eigenlijk nooit verdwenen. Vooral vanwege het gemak, de draagbaarheid en je kan het praktisch overal mee combineren.

In de loop der jaren is de kwaliteit van panty’s erg verbeterd. Daarnaast is deze beenmode ook in steeds meer kleuren te verkrijgen. Tegenwoordig is de trend een naturel of huidskleurige panty te dragen. Wil je echt opvallen of een statement maken? Kies van voor een panty met een opvallende print of in een opvallende kleur. In ons assortiment panty's zal je zien dat wij ook meegaan met de laatste trends.

Trends op het gebied van leggings

De legging zelf is een relatief nieuw items binnen de beenmode branche. In de jaren negentig werd de legging gedragen als “broek” in basic kleuren, ook wel "spandex" genoemd. Herinnert iemand zich de witte legging nog? Die kan dus echt niet meer.

De huidige beenmode trend op het gebied van leggings is een leatherlook legging. Hier kun je een mooie top of blouse op dragen of je draag de legging onder een tuniek of jurk. Het is sexy look afgekeken van de "spandex" broek van de jaren negentig.

De waardering van www.drogistsolo.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 430 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.